Meniu evenimente Ultra All Inclusive

A) Gustare Rece
Cosulet cu salata de vinete
Corabioara din ardei gras cu branza de vaci
Cornete de sunca cu salata de cruditati
Chiftelute
Icre de hering pe pat de lamaie
Frigaruie din mozzarella cu masline
Evantai din ceafa de porc afumata
Trandafir din salam
Castraveti natur
Telemea
Castraveti natur

B) Felul 2
– Pastrav la cuptor cu sos remoulade cu garniture de cartofi natur si fasole verde.
sau
– File de salau crocant cu legume mexicane.

C) Felul 3
Sarmalute in foi de varza sau Asortate (foi de varza, foi de vita)
cu mamaliguta si ardei iute.

D) Felul Principal
Ceafa de porc si piept de pui la gratar cu garniture de cartofi rustici si salata (varza, sezon sau muraturi)

O cupa de sampanie la primire

Cafea, Apa minerala, Apa plata, Cola, Fanta la liber
Alune, Covrigei, Fructe, Piscoturi

– Tort Foret Noir
– Aranjamente scaune, mese

Pachet bauturi Open Bar ( la liber )
• Vodka – Finlandia, Absolut
• Whiskey – J.B, Teachers, Ballantines
• Campari sau Martini Bianco
• Lichior crema de whisky
• Coniac Alexandrion 5*
• Vinuri
Alb
—Feteasca regala (demisec) – Cramele Jidvei
—Riesling (sec) – Cramele Jidvei
—Grasa de Cotnari (demidulce)

Rosu
— Vinul Casei la carafa

• Bere Ursus (st 0,5l)

220 Lei /Persoana